ίδρυση εταιρείας Στην βουλγαρία Η εταιρεία μας Taxbg.gr

Ίδρυση Εταιρείας Στην βουλγαρία | Η εταιρεία μας Taxbg.gr

Η εταιρεια μας (Taxbg.gr – Business solutions Ltd) δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία και ειδικεύεται στην ίδρυση εταιρείας  στην βουλγαρία και στις παρακάτω υπηρεσίες:

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών και καλύπτει όλες τις παρούσες αλλά και τυχόν μελλοντικές ανάγκες σας.

Γιατί να προτιμήσετε εμάς:

Ο φορολογικός σχεδιασμός που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας δωρεαν, είναι ο κύριος λόγος που επιβάλλεται να μας προτιμήσετε. Για όλους τους πελάτες μας, πριν την ίδρυση της εταιρείας τους, επικοινωνούμε τηλεφωνικά, συγκεντρώνουμε πληροφορίες γι αυτήν, τα εμπορευματα ή τις υπηρεσίες τους και σχεδιάζουμε μαζί τον νόμιμο τρόπο λειτουργίας συνδιάζοντας όλες τις σχετικές Ευρωπαικές οδηγίες, τους φορολογικούς νόμους της Βουλγαρίας αλλά και της Ελλάδας που έχουν κάποιες “ιδιαιτερότητες” μιας και δεν υπάρχει σαφές φορολογικό καθεστώς και κάποιος μπορεί να βρεθεί “έρμαιο” των Ελλήνων ελεγκτών.

Είμαστε οι μοναδικοί στη Βουλγαρία που συνεργαζόμαστε με μεγαλο φοροτεχνικό γραφείο των Αθηνών, ωστε να μην αφήνουμε τίποτα στην τυχη και εξασφαλίζουμε τον πλήρη νόμιμο τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Ο στόχος μας:

Στόχος μας είναι να “αυτοματοποιήσουμε” τον τρόπο λειτουργίας σας, να εξοικονομήσουμε χρόνο για εσάς ώστε να αφωσιωθείτε απερίσπαστοι στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας, στην άυξηση πωλήσεων αυτής και σε ότι άλλο θεωρείτε σημαντικό.

Χρειαζόμαστε μόνο λίγο από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού για να σας εξηγησουμε πως μπορείτε να εκμεταλευτείτε τη χαμηλή φορολογία της Βουλγαρίας, τις χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές, το σταθερό φορολογικό καθεστώς, την έλλειψη γραφειοκρατίας και να σχεδιάσουμε για εσάς τον Νόμιμο τρόπο λειτουργίας που θα σας αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Διαθέτουμε λόγω εξειδίκευσης, λύσεις για όλους τους τύπους επιχειρήσεων και για τους ελ. επαγγελματίες εκτός από την ίδρυση εταιρείας βουλγαρία.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, πριν, κατα τη διάρκεια και μετά την ίδρυση της εταιρίας σας. Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας και αλλάξτε για πάντα την επαγγελματική σας ζωή προς το καλύτερο, μεταφέροντας τον κύκλο εργασιών σας σε μία χώρα που είναι δίπλα στον επιχειρηματία και δεν “ποινικοποιεί” τα κέρδη του:

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε, ένας από τους εκπροσώπους μας, θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας, χωρίς καμμία υποχρέωση από μέρους σας. Παρακαλούμε, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

   Φόρμα Επικοινωνίας
click2call

Μη ξεχάσετε να εγγραφτείτε στο newsletter μας και να διαβάσετε το blog μας.

Παναγιωτης Γ. Κορφοξυλιώτης