Φορολογικές υπηρεσίες Βουλγαρία-Λογιστικές υπηρεσίες Βουλγαρία-Taxbg

Φορολογικές υπηρεσίες Βουλγαρία – Λογιστικές υπηρεσίες Βουλγαρία – Taxbg

Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους τύπους επιχειρήσεων. Είμαστε δίπλα σας πρίν, κατα τη διάρκεια και μετά τη σύσταση της επιχείρησης σας. Διαβάστε τις  Φορολογικές υπηρεσίες Βουλγαρία και τις Λογιστικές υπηρεσίες Βουλγαρία που προσφέρει η Taxbg:

Κάντε κλικ στη κάθε υπηρεσία για να δείτε λεπτομέρειες:

*Η υπηρεσία φορολογικού σχεδιασμού παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας, που επιλέγουν την taxbg για την ίδρυση της εταιρίας τους.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ανταγωνιστικές τιμές και με ποιότητα υπηρεσιών που ξεπερνά κατά πολύ τον ανταγωνισμό. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειάζεστε:

Φόρμα επικοινωνίας

Δίπλα σας κάθε μέρα, σε κάθε σας βήμα. Πείτε αντίο στην “ελληνική πραγματικότητα” και υποδεχτείτε την επιτυχία και την ηρεμία. Μεταφέρετε τον κύκλο εργασιών σας στη Βουλγαρία. μία χώρα φιλική προς την επιχειρηματικότητα, με χαμηλή φορολογία και χωρις γραφειοκρατία. Αφοσιωθείτε απερίσπαστοι, στην άυξηση του κύκλου εργασιών σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Εσείς και η επιχειρηση σας είστε η προτεραιότητα μας!

Λίγα λόγια για τα πλεονεκτήματα της Βουλγαρίας:

• Χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές επιχειρηματία

• Χαμηλές εργοδοτικές  ασφαλιστικές εισφορές.

• Μικρότερο κόστος  αρκετών συντελεστών παραγωγής όπως η ηλεκτρική ενέργεια και η ύδρευση.

• Οι εταιρίες δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν δίκη τους έδρα εφόσον δεν εμπορευονται προιόντα.

• Μικρότερη γραφειοκρατία στην ίδρυση και διαχείριση εταιρειών. Όλα τα επαγγέλματα  είναι ανοικτά και προσβάσιμα σε όλους. Πχ. δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα και κόστη αγοράς αδειών για ίδρυση μεταφορικής εταιρείας και για το λόγο αυτό πολλές μεταφορικές εταιρείες έχουν εγκατασταθεί στη Βουλγαρία.

• Σταθερό τραπεζικό σύστημα.

• Σταθερό φορολογικό σύστημα και χαμηλοί φορολογικοί συντελεστές.  Ο φόρος των εταιρικών κερδών ανέρχεται στο 10% και ο φόρος μερισμάτων στο 5%.

• Η Βουλγαρία έχει συνάψει συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας με τα περισσότερα κράτη.

• Δεν υπάρχουν τεκμήρια διαβίωσης.

• Τέλος ως χώρα κράτος – μέλος της Ε.Ε.απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα με την ελεύθερη διακίνηση ατόμων,  εμπορευμάτων και κεφαλαίων, παράλληλα εντάσσεται σε ευρωπαϊκά αναπτυξιακά  προγράμματα.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή τυχόν διευκρινήσεις, ένας από τους εκπροσώπους μας, θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας χωρίς καμμία άλλη υποχρέωση από μέρους σας. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

   Φόρμα Επικοινωνίας
click2call