Συχνές Ερωτήσεις - Taxbg Ιδρυση Εταιρειας Στη Βουλγαρια

Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις – Taxbg

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και απορίες που έχουν όλοι οι πελάτες μας. Η Taxbg είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σύσταση της εταιρείας σας στη Βουλγαρία.

Αν δε βρείτε απάντηση σε κάποια από της ερωτήσεις σας, μπορείτε να διαβάσετε το blog μας ή θα χαρούμε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπροσωπός μας, θα σας καλέσει χωρίς καμμία άλλη υποχρέωση από μέρους σας.

   Φόρμα Επικοινωνίας
click2call
Συχνές Ερωτήσεις: Συχνές Ερωτήσεις:

Taxbg : -Πόσος χρόνος χρειάζεται να ιδρύσω την εταιρεία μου στη Βουλγαρία; χρονος ιδρυσης εταιρειας βουλγαρια:

Η αίτηση για την ίδρυση της εταιρείας και η κατάθεση αυτής δε ξεπερνά τις 2 ώρες εφόσον έχει προηγηθεί συννενόηση με το γραφείο μας ωστε να έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία των προς υπογραφή εγγράφων.  taxbg χρονος ιδρυσης εταιρειας βουλγαρια:

Παρόλαυτά το ΑΦΜ σας (registretion number) δίδεται σε 3-7 εργάσιμες από το εμπορικό μητρώο. Σας αποστέλεται ηλεκτρονικά ανάλογα με το μήνα και το φόρτο εργασίας.

Αν ακόμα έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις, ένας εκπροσωπος μας θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας χωρίς καμμία υποχρέωση από μερους σας. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

Φόρμα Επικοινωνίας
click2call

Μπορεί να κατηγορηθώ για φοροδιαφυγή Αν έχω εταιρεία στη βουλγαρία; εταιρείες βουλγαρία φοροδιαφυγή taxbg.gr

Όχι, εαν: εταιρείες βουλγαρία φοροδιαφυγή taxbg

 • Δεν παραβιάζετε το νόμο περι ενδοομιλικών συνναλαγών,
 • Αν δε πραγματοποιείτε εικονικές τριγωνικές συναλλαγές,
 • Αν εκδίδετε κανονικά τα παραστατικά πωλήσεων και
 • Δηλώνετε τα μερίσματα της εταιρείας σας στη χώρα που έχετε τη φορολογική σας κατοικία. Εταιρείες Βουλγαρία – Φοροδιαφυγή: Είναι καθιερωμένη πρακτική στην Ελλάδα η παραπληροφόρηση και ο εκφοβισμός των πολιτών, μέσω των ΜΜΕ ώστε οι εφορίες να “μη χάνουν τον πελάτη”. Δεν είναι τυχαίο οτί σε όλες τις χώρες της Ε.Ε, οι πολίτες γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα που έχουν οι ίδιοι αλλά και οι χώρες τους με την συμετοχή τους στην Ευρωπαική Ένωση. Η παραμονή τους δε σε αυτή είναι ο κύριος λόγος που επηρρεάζει τη ψήφο τους.Η χώρα μας, αντί να γίνει ανταγωνιστική και να προσφέρει περισσότερα στους πολίτες της και ειδικά στους νέους, βοηθώντας τους στα επιχειρηματικά τους ξεκινήματα και να είναι δίπλα τους κατά τη υλοποίηση των στόσχων και ονείρων τους, στέκεται απέναντι τους και “ποινικοποιεί” οποιαδήποτε προσπαθεια τους με την υπερφορολόγηση και τη γραφειοκρατία.Συχνά ακούτε να χαρακτηρίζονται οι εταιρείες εντός Ε.Ε off-shore (υπεράκτιες) κάτι το οποιό είναι εντελώς ψευδές. Η Ε.Ε. προσπαθώντας να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των κρατών- μελών και όχι μόνο, έχει προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες που ισχύουν για όλα τα κράτη της:
  • Ενδοκοινοτικές συναλλαγές για υπηρεσίες και εμπορευματα απαλλαγμένες από Φ.Π.Α.
  • Συναλλαγές για υπηρεσίες και εμπορευματα προς τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε) απαλλαγμένες από Φ.Π.Α. (Φ.Π.Α Εξαγωγών)
  • Κατάργηση της περιαγωγής (Roaming) εντός της χώρες της Ε.Ε.
  • Ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων. (Συνθήκη Σένγκεν)

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε:

Φόρμα Επικοινωνίας
click2call

Είναι νόμιμο να έχω μία εταιρεία στη Βουλγαρία; νομιμη εταιρεια στη βουλγαρια taxbg

Ναι. Σαν πολίτης της Ε.Ε. μπορείτε να έχετε όσες εταιρείες θέλετε σε διαφορετικές χώρες της ευρωπαικής ένωσης εφόσον δεν διαπράτετε κάποια φορολογική παράβαση. Η ίδρυση της εταιρείας στη Βουλγαρία είναι έυκολη και γρήγορη. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω: Νομιμη Εταιρεια Στη Βουλγαρια Taxbg.gr

 • Να μη παραβιάζετε το νόμο της Ε.Ε. για τις ενδοομιλικές συναλλαγές.
 • Να μην πραγματοποιείτε εικονικές τριγωνικές συναλλαγές. (Από το κοινοτικό δίκαιο προβλέπονται οι ενδοκοινοτικές τριγωνικές συναλλαγές που είναι απολύτως νόμιμες.
 • Να δηλώνετε τα μερίσματα της εταιρείας σας στη χώρα που είστε φορολογικός κάτοικος. Δείτε περισσότερα για την αλλαγη φορολογικής κατοικίας εδω.

Για περισσότερες διευκρινήσεις, ένας εκπροσωπος μας θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Φόρμα Επικοινωνίας
click2call

Load More