Το αστέρι της φασκομηλιάς και η Ελλάδα | Παναγιώτης Κορφοξυλιώτης taxbg

Το αστέρι της φασκομηλιάς και η Ελλάδα!

Έχοντας βάλει μία εκπομπή του Α. Γεωργιάδη στο youtube αλλά δουλεύοντας σε άλλη καρτέλα, τελειώνοντας το βίντεο, η playlist προχώρησε σε μία εκπομπή της Αννίτας Πάνια και καλεσμένος ήταν ένας ταλαίπωρος που αποκαλούσε τον εαυτό του «το αστέρι της φασκομηλιάς». Το Αστέρι αυτό λοιπόν, πίστευε πως είναι άδωνις, πως εισάγει πρωτοπορώντας στην «Ελληνική δημοκρατική Ελλάδα» τη μόδα.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να δούμε μία ολόσωμη φωτογραφία του νέου ανερχόμενου Κωστόπουλου:

Αφού συμφωνούμε όλοι πως ο φιλοξενούμενος της εκπομπής, όχι μόνο ακολουθεί τη τελευταία λέξη της μόδας αλλά τη «δημιουργεί» κι όλας, ας δούμε αναλυτικά τι πιστευει αυτός ο συμπολίτης μας αλλά και Έλληνας ψηφοφόρος:

  1. Ο Θοδωρής (Αστέρι της φασκομηλιάς) πιστευει πως είναι πανέμορφος, σέξι, και πως πρέπει να έχει μία γυναίκα δίπλα του που μοιάζει στην Αννίτα Πάνια.
  2. Το αστέρι της φασκομηλιάς πιστευει πως είναι γνωστός σε όλη την ελληνική επικράτεια! Σε όλη την ελληνική δημοκρατική Ελλάδα (;) όπως την αποκάλεσε!
  3. Πιστεύει πως τον γουστάρουν όλες οι γυναίκες από την «τροπική» Ηλεία και «τροπική» Πάτρα (έτσι τις αποκάλεσε) αλλά για κάποιο λόγο δε μπορεί να ολοκληρώσει μαζί τους οπότε είναι παρθένος στα 47 του χρόνια!
  4. Ο Λόγος που ο θοδωρής δεν φτάνει σε ερωτική συνουσία με τις γυναίκες που τον κυνηγούν και του κάνουν «Λάικε» (like) και του στέλνουν μηνύματα στο «μέσεντζουρ» (messenger) σύμφωνα με τον Θοδωρή είναι ένα από τα τρία: Μαύρη μαγεία, Γκαντεμιά ή Δαίμονες!
  5. Στη διάρκεια της εκπομπής, σηκώθηκε επάνω, απευθυνόμενος στην Α. Πάνια και είχε μία βεβαιότητα πως είναι πανέμορφος φορώντας αυτό το καταπληκτικό συνολάκι που είδατε στη φωτό, με τις αντάυγιες του και το κοκκινο πουκάμισο και ασορτί παντελόνι, που φτάνει λίγο πάνω από τους αστραγάλους!
Ας τον θαυμάσουμε ακόμα μία φορά και ας κρατήσουμε στο μυαλό μας τη κόκκινη ενδυμασία που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του άρθρου:

Αφού είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουμε πως «το αστέρι της φασκομηλιάς», αναδυκνύει τη μόδα και την «εισάγει» στην «Ελληνική δημοκρατική Ελλάδα», έχω να μοιραστώ κάτι μαζί σας:

Μόλις γύρισα τη καρτέλα και τον είδα έτσι ντυμένο, με αυτό το χρώμα, δε μπόρεσα να μη συνδιάσω αυτά που έλεγε με την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Παρακαλώ, λίγη ηρεμία και υπομονή και σας παρουσιάζω τα 5 πράγματα που πιστευει ο μέσος Έλληνας για αυτόν και τη χώρα του (ευτυχώς όχι όλοι) και κάντε μία αντιπαράθεση με τα 5 πράγματα που πιστευει ο Θοδωρής για τον εαυτό του:
  1. Ο Μέσος Έλληνας πιστευει πως είναι ο περιούσιος λαός του πλανήτη, πως είναι γνήσιος απόγονος του Πλάτωνα και του Σωκράτη, και πως η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι η Ελβετία της Ευρώπης.
  2. Ο Μέσος Έλληνας πιστευει πως η Ελλάδα είναι είναι μοναδική σε ομορφιές, είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου και ο ομφαλός της γης. Επίσης πιστευει πως μόνο η Ελλάδα έχει προνόμιο τον Ήλιο και τη Θάλασσα!
  3. Ο Μέσος Έλληνας πιστευει πως όλοι θέλουν να εξαφανίσουν και να καταστρέψουν την Ελλάδα! Και ενώ είμαστε μια καταπληκτική χώρα με έναν τέλειο λαό και έχουμε όλες τις προδιαγραφές (τρομάρα μας) , οι κακοί ξένοι δε μας αφήνουν και μας πολεμούν από σκοτεινά κέντρα συνομωσίας.
  4. Εδώ σε αντίθεση με τον Θοδωρή που πιστευει πως φταίει μόνο ένα από τα τρία για τα δεινά του (Μάυρη μαγεία, Δαίμονες ή γκαντεμιά) ο μέσος Έλληνας πιστεύει πως του φταίνε περισσότερα, μερικά από τα οποία σας παραθέτω:
Οι εχθροί της Ελλάδας:

Οι Γερμανοί, οι Εβραίοι, οι Μασώνοι, οι Illuminati, η Τουρκία, οι τοκογλύφοι, οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, η νέα τάξη πραγμάτων, η Ευρώπη που θέλει τον Μπάμπη γκαρσόνι της, τα αεροπλάνα που ψεκάζουν, τα υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις, το κρύο, η ζέστη, το χιόνι, ο καύσωνας, η βροχή, η άμμος από τη Σαχάρα, το φθόριο στο νερό, το αρσενικό στο φαγητό, η διοξίνη στο μοσχάρι, η ραδιενέργια στα φρούτα, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, οι τρελές αγελάδες, οι εξωγηινοι, οι αλβανοί που θέλουν την ήπειρο , οι σκοπιανοί, θέλουν τον λευκό πύργο οι τούρκοι τα νησιά και την θράκη, οι βούλγαροι που θελουν την μακεδονία, αυτοί που βγάζουν το θρήσκευμα απο της ταυτότητες, μας αλλάζουν την ιστορία και την γλώσσα, ο soros, ο kissinger ο πατέρας μπους , ο γιός μπους που ειναι στην οργάνωση κρανία και κοκκαλα , τα αίμα βουντού που χύνουν στην κοκα κόλα, αυτοί που μας αποβλακώνουν με τα ιντερνετς και τις τεχνολογίες, οι πρόστυχες γυναίκες που φοράνε μινι για να σκεφτόμαστε μονο το σεξ και οχι την εκκλησία,
ο κρυμένος ζωμος κρέατος μεσα σε νηστίσιμα φαγητά για να παμε στην κόλαση,
ο φέρμπυ που κρυβει μεσα τον αντίχριστο, τα μικροτσίπ, οι κάρτες με το σφράγισμα.

Και συνεχίζω:


τα 12 κέρατα της ευρωπαικής ένωσης, ελέγχουν τον καιρό, τα φωτοβολταικά που κλέβουν τον ήλιο, οι ανεμογεννήτριες που βγάζουν ραδιενέργεια, τα κινητά που μας κάνουν χαζούς, οι ορμόνες, τα χημικά στο νερό, το φθόρια στις οδοντόκρεμες, τα τρύπια προφυλακτικά, το πλαστικό στα μπουκάλια που κάνουν τα παιδιά μας gay, τα κοτόπουλα που τους μεγαλώνουν τα βυζιά, ο αντίχριστός , το χάραγμα, το 666, το 999 ανάποδα, τα μπαρκοντ, τα πετρέλαια στο πέλαγος μας, το ουράνιο στη Θράκη, το Νικέλιο στην Αρτα, τα μυστικά όπλα των ΕΛ, ο Γκιόλβας με το μέγατρον, ο Πολέμαρχος με το χάλκινο σπάθί, ο Σείριος, η κοίλη γή και τα περάσματα κάτω απο την Αθήνα, η Ακροπολη που δεν πετάνε απο πάνω της πουλία, οι ανηφόρες με την μαγνητική ακτινοβολία στην Πεντέλη και η σπηλιά του Νταβέλη με την ενέργεια.

Σίγουρα θα παρατηρήσατε πως όλο και κάποιο έχω ξεχάσει όπως μπορεί να απορήσει και κάποιος πως γίνεται να υπάρχουμε αν μας έχουν στοχοποιήσει όλοι αυτοί! Μάλλον θα φταίει η σθεναρή μας αντίσταση.

Πάμε όμως στο νούμερο 5:

5. Ο Θοδωρής – το αστέρι της φασκομηλιάς, πιστευει πως το κόκκινο συνολάκι του είναι η τελευταία λέξη της μόδας και είναι γυναικομαγνήτης! Το ίδιο και ένας κομμουνιστής ή αριστερός! Δεν έχει γι αυτόν σημασία ο,τι όπου έχει περάσει ο κομμουνισμος και η αριστερά αφήσαν ερείπια, πεινασμένους, γυναίκες και κόρες στα πεζοδρόμια, αυτός πιστευει πως η δική του αριστερά ειναι η «σωστή» και προσπαθεί με πείσμα να την επαναφέρει!

Κατά καιρούς με έχουν αποκαλέσει πολλά… Φασίστα, νεοφιλελευθερο, ανάλγητο, βολεμένο, βδέλα και αιμορουφήχτρα των εργαζομένων αλλά εγώ θα συνεχίσω:

Στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία στην οποία ο «το αστέρι της φασκομηλιάς» έχει δικαίωμα ψήφου και η ψήφος του έχει την ίδια βαρύτητα με τη ψήφο του Δ. Νανόπουλου και η ψήφος του γιδοβοσκού την ίδια σημασία με αυτή του Ν.καζαντζάκη, εγώ θα είμαι πάντα αντίθετος.

Δε θέλω να ανατρέψω ή να επιβάλω τίποτα, ούτε είμαι σίγουρος με ποιό τρόπο μπορεί να λυθεί με αυτό. Αλλά πιστευω πως εφόσον για να οδηγήσεις, πας σε σχολή έχοντας διαβάσει κάποια πράγματα ωστε να μη νομίζεις πως το ανάποδο τρίγωνο σημαίνει «πάρτι με ούζα»  και πέρνα ο άλλος καρφί τη διασταυρωση για να προλάβει το όργιο, με ανάλογο τρόπο θα πρέπει να δίνεται το δικαίωμα ψήφου και το δικαίωμα τεκνοποίησης.

Δε σου άρεσε το τελευταίο;

Γιατί;

Μήπως είσαι και ενάντια στις υπηρεσίας πρόνοιας που προστατευουν τα ανήλικα παιδιά;

Όχι φυσικά! Θέλεις και επιβάλλεται να υπάρχουν, έτσι δεν είναι;

Οπότε γιατί να μην είσαι όπως εγώ υπέρ της πρόληψης και όχι μόνο υπερ της καταστολής; Εσύ σαν σωστός γονιός, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αντίθετα, θα ελαχιστοποιηθούν τα κρούσματα κακοποίησης παιδιών, βιασμών, πείνας, διαβίωσης σε άθλιες συνθήκες κτλ.

Γιατί αν φίλε μου πιστευεις πως είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει παιδιά άσχετα αν δεν έχει περάσει κάποια «σχολή γονέων» ή να ψηφίζει χωρίς να έχει περάσει κάποια «σχολή ψηφοφόρων», τότε γιατί να μη καταργήσουμε και τις υπηρεσίες πρόνοιας, καταστολής και αντιμετώπισης άσχημων καταστάσεων;

Γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η ψήφος και η ανατροφή των παιδιών το αφήνουμε στη τύχη;

Για όποιον θέλει να δει την εκπομπή μπορεί να το κάνει εδώ:

Παναγιώτης Γ. Κορφοξυλιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *