dropshipping tool | dropshipping εργαλεία | black lister

Dropshipping Tool – Dropshipping Εργαλεία – Βγάλτε χρήματα εύκολα στο ίντερνετ

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για το Dropshipping ή αυτό τον ορισμό ή με τη πιο απλή περγραφή: Μεταπώληση στο ίντερνετ. Είναι η διαδικασία κατά την οποία, βάζετε ένα προιόν στο Ebay ή στο Amazon χρησιμοποιώντας κάποιο Dropshipping Tool (Dropshipping εργαλεία) αλλά δε το έχετε στην αποθήκη σας. Έχετε βρει έναν προμηθευτή διαδικτυακά που το έχει σε καλή τιμή και όταν δεχτείτε από τον πελάτη σας μία παραγγελία και τηn πληρωμή, το αγοραζετέ με τη σειρά σας από τον προμηθευτή σας, ζητώντας του να το στείλει απευθείας στον πελάτη σας.

Αυτή η σχετικά νέα απασχόληση, γίνεται παγκοσμίως δημοφιλής γιατί προσφέρει γρήγορα και φυσικά ανάλογα με το χρόνο που αφιερώνει κάποιος ένα αρκετά μεγάλο -για την εποχή μας- εισόδημα, που μπορεί να έιναι από 500 ευρώ έως 3-4.000 ευρώ ή περισσότερα μηνιαίως! Σας επισημαίνω τη λεπτομέρεια πως:

  1. Δε χρειάζεται κεφάλαιο για να ξεκινήσετε
  2. Έχετε κέρδη άμεσα

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε πολλούς μεταπωλητές του ίντερνετ (Dropshippers) που ιδρύουν εταιρείες στη Βουλγαρία μέσω του γραφείου μας. Ο λόγος, εκτός από τη χαμηλή φορολογία και την απαλλαγή από ΦΠΑ μέχρι τις 25.000 ευρώ, είναι πως η Ελλάδα δεν έχει κατάλληλο και σαφές φορολογικό και νομικό πλαίσιο γι αυτό το επάγγελμα. Οπότε ενώ όλοι σχεδόν, ξεκινούν “μαυρα”, τα κέρδη ανεβαίνουν τους πρώτους μήνες, με αποτέλεσμα το paypal να ζητήσει φορολογικά στοιχεία.

Ξεκίνησα να γράφω αυτό το άρθρο πιστευοντας πως έτσι θα βοηθήσω κάποιους προτεινοντας τους να ασχοληθούν με κάτι που θα τους αποφέρει αρκετά χρήματα από τους πρώτους κι όλας μήνες ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να διαθέσουν κάποιο κεφάλαιο. 

Αλήθεια ή ψέμμα;

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η εταιρεία μας η Taxbg, δεν έχει κάποιο όφελος από αυτό. Βλέποντας όμως καθε μήνα τα παραστατικά των πελατών μας που έχουν σαν επαγγελματική ασχολία το dropshipping, μπορω να σας διαβεβαιωσω πως τα καθαρά τους κέρδη αυξάνονται συνεχώς! Τους ευχόμαστε μέσα από τη καρδιά μας να συνεχίσουν έτσι.

Όμως οι πωλήσεις στο ίντερνετ είναι μία τεράστια αγορά που όλοι μπορούν να πάρουν μερίδιο. Και γι αυτό το λόγ σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο που είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει κάποιους δίνοντας μία επαγγελματική διέξοδο.

-Μα δε ξέρω καθόλου από αυτά! Που θα μάθω τι να κάνω; Πως μπορώ να κάνω τα προιόντα μου να εμφανίζονται στα πρώτα αποτελέσματα;

Πριν να γράψω αυτό το άρθρο, έκανα μία έρευνα και πήρα πληροφορίες από όλους τους πελάτες μας καθώς και από μία μεγάλη ελληνική ομάδα dropshippers, τηνDropShipping GR – Greek sellers Team.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Γλάρο και Γιώργο καραμαλίκη για το χρόνο που μου αφιέρωσαν καθώς και την υπομονή τους ώστε να απαντήσουν σε όλες μου τις ερωτήσεις για το dropshipping και τα Dropshipping Tool (Dropshipping εργαλεία).

Ας τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά χωρίς να σας κουράσω:

  1. Είναι μία δουλειά που μπορεί να τη κάνουν όλοι όσοι έχουν ελάχιστες γνώσεις υπολογιστή και Αγγλικών.
  2. Τα κέρδη είναι άμεσα και αυξάνονται γρήγορα, με έξυπνη επιλογή προιόντων.
  3. Είναι αλήθεια πως αν ένας νέος πωλητής προσπαθήσει να πουλήσει ένα προιόν στο  Ebay ή στο Amazon, θα θαφτεί κάτω από τους έμπειρους και παλαιούς χρήστες-μεταπωλητές!
  4. Επίσης αλήθεια είναι πως πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην αρχή για να μάθετε ΠΩΣ πρέπει να καταχωρείτε προιόντα! κάθε αρχή και δύσκολη λένε, αλλά ποιος δε θα το έκανε όταν είναι σίγουρο πως θα κερδίσει χρήματα;
Οι λύσεις:

Αφού σας τρόμαξα προηγουμένως, να σας δώσω και τη λύση! Άλλωστε αν δεν την είχα, δε θα έγραφα αυτό το άρθρο. Για να μη χρειαστεί λοιπόν “να ανακαλύψετε τον τροχό” και τα προιόντα σας να αρχίσουν να πωλούνται αμέσως, υπάρχουν πλέον Dropshipping Tool (Dropshipping εργαλεία) που κάνουν τη κάθε καταχώρηση εύκολη και γρήγορη.

Αν και δε συνηθίζω να διαφημίζω προιόντα ή υπηρεσίες, στη συγκεκριμένη περίπτωση, επιβάλλεται, ωστε να μπορέσει κάποιος να εργαστεί χωρίς να απογοητευτεί, με το να “μπλεχτεί” με το τεχνικό κομμάτη καταχώρησης προιόντων.

Οι τιμές τους κυμαίνονται από τα 35-90 δολλάρια το μήνα. Πάλι ρωτώντας πελάτες και την ομάδα dropshippers που προανέφερα, κατέληξα πως το καλύτερο είναι το Black-lister το οποίο και σας προτείνω ανεπιφύλακτα. Η τιμή του είναι 39$ το μήνα και έχει support και στα Ελληνικά.

Στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, πλέον παίζει ρόλο και το SEO (search engine optimization) το οποίο προσφέρουν αυτά τα dropshipping tool (Dropshipping εργαλεία) ανεβάζοντας το προιόν σας στη πρώτη σελίδα. Επίσης μειώνουν το χρόνο  καταχώρησης στο 1/4, γλυτώνοντας σας πολύτιμο χρόνο.

Άλλωστε όπως μου είπε ο Γιώργος από τη ελληνική ομάδα dropshipping στο τέλος της επικοινωνίας μας στο skype:

-Όποιος θέλει, ας το δοκιμάσει. Δεν έχει να χάσει κάτι. Μόνο να κερδίσει!

Κλείνοντας, θα πω πως ευχομαι, αυτό το άρθρο, να βοηθήσει κάποιους να βρούν μία διέξοδο και να βελτιώσουν τα οικονομικά τους. Θα χαρώ να μάθω τα αποτελέσματα από όσους το προσπαθήσουν, στο info@taxbg.gr

Καλή επιτυχία!

Παναγιώτης Γ. Κορφοξυλιώτης

Επιχειρηματικός Σύμβουλος

Taxbg