Μπορεί να κατηγορηθώ για φοροδιαφυγή Αν έχω εταιρεία στη βουλγαρία; εταιρείες βουλγαρία φοροδιαφυγή taxbg.gr

Όχι, εαν: εταιρείες βουλγαρία φοροδιαφυγή taxbg

 • Δεν παραβιάζετε το νόμο περι ενδοομιλικών συνναλαγών,
 • Αν δε πραγματοποιείτε εικονικές τριγωνικές συναλλαγές,
 • Αν εκδίδετε κανονικά τα παραστατικά πωλήσεων και
 • Δηλώνετε τα μερίσματα της εταιρείας σας στη χώρα που έχετε τη φορολογική σας κατοικία. Εταιρείες Βουλγαρία – Φοροδιαφυγή: Είναι καθιερωμένη πρακτική στην Ελλάδα η παραπληροφόρηση και ο εκφοβισμός των πολιτών, μέσω των ΜΜΕ ώστε οι εφορίες να “μη χάνουν τον πελάτη”. Δεν είναι τυχαίο οτί σε όλες τις χώρες της Ε.Ε, οι πολίτες γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα που έχουν οι ίδιοι αλλά και οι χώρες τους με την συμετοχή τους στην Ευρωπαική Ένωση. Η παραμονή τους δε σε αυτή είναι ο κύριος λόγος που επηρρεάζει τη ψήφο τους.Η χώρα μας, αντί να γίνει ανταγωνιστική και να προσφέρει περισσότερα στους πολίτες της και ειδικά στους νέους, βοηθώντας τους στα επιχειρηματικά τους ξεκινήματα και να είναι δίπλα τους κατά τη υλοποίηση των στόσχων και ονείρων τους, στέκεται απέναντι τους και “ποινικοποιεί” οποιαδήποτε προσπαθεια τους με την υπερφορολόγηση και τη γραφειοκρατία.Συχνά ακούτε να χαρακτηρίζονται οι εταιρείες εντός Ε.Ε off-shore (υπεράκτιες) κάτι το οποιό είναι εντελώς ψευδές. Η Ε.Ε. προσπαθώντας να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των κρατών- μελών και όχι μόνο, έχει προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες που ισχύουν για όλα τα κράτη της:
  • Ενδοκοινοτικές συναλλαγές για υπηρεσίες και εμπορευματα απαλλαγμένες από Φ.Π.Α.
  • Συναλλαγές για υπηρεσίες και εμπορευματα προς τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε) απαλλαγμένες από Φ.Π.Α. (Φ.Π.Α Εξαγωγών)
  • Κατάργηση της περιαγωγής (Roaming) εντός της χώρες της Ε.Ε.
  • Ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων. (Συνθήκη Σένγκεν)

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε:

Φόρμα Επικοινωνίας
click2call

Categories: Αλήθειες & Ψέμματα, Ίδρυση Εταιρείας
Tags: etaireies voylgaria, forodiafygh boylgaria, idrysh etaireias, idrysh etaireias voylgaria, nomimew etaireies voylgaria, εταιρείες βουλγαρία, ίδρυση εταιρείας, νόμιμες εταιρείες βουλγαρία, φοροδιαφυγή