Κοστος Ιδρυσης Εταιρειας στην Βουλγαρια – Taxbg

Το κοστος ιδρυσης εταιρειας στην Βουλγαρια από την Taxbg, είναι 500 ευρώ. Περιλαμβάνει πλήρη φορολογικό σχεδιασμό, τρίμηνη τηλεφωνική υποστήριξη και εκπαίδευση σας σε όλα τα θέματα σχετικά με την εταιρεία σας. Από τις υποχρεώσεις σας μέχρι τον τρόπο τιμολόγησης και το web – banking.

Δείτε τις χρεώσεις μας αναλυτικά εδώ:

Τιμές

Οι τιμές που θα βρείτε από γραφεία στο διαδίκτυο, είναι από 380 -1.200 ευρώ.  Στη πρώτη περίπτωση, θα αντιμετωπίσετε κρυφές χρεώσεις, έξοδα μεταφράσεων, διερμηνέα, έξτρα αμοιβές λογιστή κλπ. Στη δεύτερη περίπτωση έχετε να αντιμετωπίσετε συνήθως μεσάζοντες που απλά βγάζουν τη προμηθειά τους.

Σχεδόν σε καμμία περίπτωση, κανένα γραφείο δε θα σας προσφέρει την εξασφάλιση νομιμότητας σε σχέση με τις ελληνικές αρχές και τις ιδιαιτερότητες που αυτές έχουν. Σε καμμία περίπτωση, κανένας δε θέλει να σας κάνει κακό, απλά γνωρίζουν τους νόμους της Βουλγαρίας και κάποιες φορές, της Ε.Ε, χωρις να έχουν πρόσβαση στους Ελληνικούς νόμους που αλλάζουν ανά μερικούς μήνες και χρειάζονται ανάλυση από Έλληνα φοροτεχνικό.

Επίσης βασικός παράγοντας είναι και η μετέπειτα συνεργασία σας: Δυσκολία επικοινωνίας με το λογιστή λόγω γλώσσας, εξτρα αμοιβές λογιστή κτλ.

Απόδειξη των παρπάνω είναι πως η Taxbg δε θα προχωρήσει στην ίδρυση της εταιρείας σας, αν δεν έχει εξασφαλιστεί ο ΝΟΜΙΜΟΣ τρόπος λειτουργείας αυτής, ακόμα και αν αυτό είναι η επιθυμία σας.

Θέλουμε ικανοποιημένους πελάτες – συνεργάτες και μακροχρόνιες σχέσης συνεργασίας βασισμένες στην εμπιστοσύνη καθώς και τις συστάσεις σας.

Αν έχετε ακόμα κάποιες απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις, ένας από τους εκπροσώπους μας, θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας, χωρίς καμμία άλλη υποχρέωση από μέρους σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

click2call